Μια δημιουργικη οαση στην Αθηνα

Ένα Κέντρο Σύνδεσης - Συνεργασίας - Δημιουργίας

Ο πρόσφατα εμπνευσμένος χώρος εργασίας μας είναι ιδανικός τόπος συνάντησης της δημιουργικότητας με την παραγωγικότητα.
Το Point124 προσφέρει ποικιλία επιλογών. Απευθύνεται σε:
ελεύθερους επαγγελματίες
νέες επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους
επιχειρήσεις που αναζητούν νέους σύγχρονους χώρους για εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια και κάθε μορφής break out sessions από το γραφείο
δικηγόρους, διαμεσολαβητές και συμβολαιογράφους

Το Point124 στεγάζεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς άξονες της Αθήνας, στο εμβληματικό κτίριο της Κηφισίας 124 στους Αμπελόκηπους. Αποτελεί ιδανικό χώρο εργασίας για εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, start ups, digital nomads, εργαστήρια, σεμινάρια, διαμεσολαβήσεις, διαλέξεις και πολλά άλλα …

Γιατι να μας επιλεξετε

To Point124 αποτελεί την ιδανική επιλογή

Όλοι οι χώροι διακρίνονται για το μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, την ευελιξία και την εύκολη προσαρμογή σε κάθε ανάγκη όπως μια προσωπική συνέντευξη, ένα συμβούλιο του Δ.Σ., ένα σεμινάριο, μια εκπαίδευση, μια διαμεσολάβηση ή ένα brainstorming session.

Στο Point 124, παρέχουμε:

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:
Wifi υψηλής ταχύτητας με διαρκή ασφάλεια δεδομένων, εργονομικά καθίσματα τελευταίας τεχνολογίας, άνετα σαλόνια και μεμονωμένες πολυθρόνες. Ηχομονωμένο τηλεφωνικό θάλαμο, επαγγελματική υποδοχή και υπηρεσίες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Εξοπλισμό AV για συνέδρια και εκδηλώσεις. Παροχή καφέ/τσάι για το coworking space, εξωτερικό χώρο καπνίσματος, μικρή βιβλιοθήκη με βιβλία που ενισχύουν την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Απόλυτη έμπνευση και ηρεμία για να απογειώσετε την δημιουργικότητα σας

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι προσφέρουν μια θεραπευτική απόδραση από τα συμβατικά γραφεία. Είναι μοναδικά εμπνευσμένοι από τροπικούς προορισμούς ώστε να σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε στους δημιουργικούς στόχους σας με έμπνευση.

Εξαιρετική τοποθεσία, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Αθήνας

Το Pοint124 βρίσκεται σε απόλυτα κεντρική τοποθεσία επι της Λεωφ. Κηφισίας 124 στους Αμπελόκηπους με παροχή μεγάλης χωρητικότητας υπογείου Parking για τα ΙΧ, Λεωφορεία και τρόλεϊ στην είσοδο του κτιρίου και μετρό σε απόσταση μόλις 7 λεπτών με τα πόδια.

Κορυφαία πορεία σε κατασκευές εδώ και 60 χρόνια

Η ΔΑΚΩΝ A.E. έχει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στις κατασκευές κτιρίων γραφείων, υπόγειων χώρων στάθμευσης, εμπορικών κέντρων και κατοικιών σε όλη την Αττική. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με βασικές αξίες την ποιότητα και την καινοτομία. Στόχος της να δημιουργεί κοινότητες. Διαβάστε περισσότερα για τη ΔΑΚΩΝ Α.Ε. εδώ.

Οι Χωροι μας

Διαφορετικοί χώροι - Ένας προορισμός

Το Point124 προσφέρει μια ποικιλία χώρων/γραφείων για να καλύψει κάθε ανάγκη της επιχείρηση σας. Δυναμικοί και μοντέρνοι χώροι όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν, να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά. Χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν εκπαιδεύσεις, συναντήσεις εταίρων ή συνεργατών, συνέδρια, εργαστήρια ή ομαδικές συνεδρίες και brainstorming sessions. Οι αίθουσες συσκέψεων ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο εργασιακό περιβάλλον με εξωτικό άρωμα και προσφέρουν μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατικά γραφεία. Είναι ιδανικές για κάθε είδους επαγγελματικής συνάντησης*.

* Όλες οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν κατά τη στιγμή της ζήτησης. Οι τιμές αφορούν το ωράριο εργασίας 9.30 -17.30 Δευ-Παρ. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές και διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε κράτησης. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Brasilia

Νιώστε σαν να είστε στον Αμαζόνιο και την εξωτική άγρια φύση του για να εξερευνήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αυτή η αίθουσα παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων με τη διαφορετική διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων και συνδέεται με την αίθουσα Nairobi όπου προσφέρεται ως χώρος διαλείμματος ή για παράλληλες συνεδρίες μικρότερων ομάδων.

Χώρος
55 τμ
Χρήση
Σεμινάρια, εργαστήρια και εκδηλώσεις
Άτομα
Μέχρι 33
Monthly only Virtual
45€
Monthly with desk
320€
Havana

H επίσκεψη στην αίθουσα Havana μοιάζει με μια ολοκληρωμένη εμπειρία, επίσκεψης στην χώρα με τα ιστορικά κτίρια, τα κλασικά αυτοκίνητα, τους μοναδικούς ρυθμούς, και την τροπική ατμόσφαιρα. Όλα είναι συναρπαστικά στο χώρο αυτό όπου μπορείτε κυριολεκτικά να ταξιδεύσετε το κοινό σας με όποιον τρόπο επιλέξετε. Δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης της αίθουσας κατόπιν συνεννόησης..

Χώρος
160 τμ
Χρήση
Συνέδρια και εκδηλώσεις
Άτομα
Μέχρι 60
Monthly only Virtual
45€
Monthly with desk
320€
Nairobi

Με έμπνευση από την αφρικανική σαβάνα αυτή η αίθουσα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει λιγότερο τυπικές εταιρικές συναντήσεις ανταλλαγής ιδεών, εβδομαδιαίων ενημερώσεων, συνεντεύξεων. Χωρητικότητα έως 5 άτομα.

Χώρος
25 τμ
Χρήση
Ομαδικές συνεδριάσεις καθώς και brainstormings
Άτομα
Μέχρι 5
Monthly only Virtual
45€
Monthly with desk
320€
Cape Town

Νιώστε την ενέργεια που δημιουργείται στο σημείο όπου ο Ατλαντικός ωκεανός συναντά τον Ινδικό ωκεανό, στην αίθουσα Cape Town. Ιδανικός χώρος για έμπνευση ιδεών και για μια επιτυχημένη συνεδρία. Η αίθουσα είναι κατάλληλη για συναντήσεις έως 10 ατόμων.

Χώρος
35 τμ
Χρήση
Εταιρικές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις
Άτομα
Μέχρι 10
Monthly only Virtual
45€
Monthly with desk
320€
Sydney

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην άλλη άκρη της γης για να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους, συναδέλφους, συνεργάτες, και να σχεδιάσετε στόχους και στρατηγικές. Η αίθουσα του Sydney είναι ιδανική για αυτούς τους σκοπούς ένας προς έναν - οικεία και προσωπική.

Χώρος
30 τμ
Χρήση
Ομαδικές συνεδριάσεις καθώς και brainstorming
Άτομα
Μέχρι 8
Monthly only Virtual
45€
Monthly with desk
320€

Δυνατότητα εικονικού γραφείου

Διαχειριζόμαστε τις κλήσεις και την αλληλογραφία για την επιχείρησή σας. Έχοντας μια επαγγελματική διεύθυνση, έχετε πλήρη χειρισμό της κλασικής αλληλογραφίας σας. Το εικονικό γραφείο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω καθώς και πρόσβαση στους χώρους συνεργασίας μας, στους χώρους ομιλητών και στις μηνιαίες συγκεντρώσεις/εκδηλώσεις μας. Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή για εσάς και την επιχείρηση σας.

Μηνιαίως μόνο εικονικά
45€
Μηνιαίως με γραφείο
320€
αποστολη αιτηματοσ
κριτικεσ

Ακούστε το από τους πελάτες μας

Connect, Create, Co-work
Connect, Create, Co-work
Connect, Create, Co-work
Connect, Create, Co-work

Κλείστε τον χώρο σας

Στείλτε μας ένα αίτημα και ένα από τα μέλη της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για μια εξατομικευμένη λύση για τις ανάγκες σας.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε για τις εκδηλώσεις μας και πολλά άλλα!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.